Sign up here

Scrum Master kursus Storkøbenhavn 23.-24. maj 2022. Hos AgiliT

På vores ALL*-certificerede Scrum Master uddannelse lærer du på to engagerende og interaktive dage nok til, at du kan påtage dig rollen som Scrum Master i agile teams i din organisation. Hos os er det mere en uddannelse end blot et kursusbevis, og opbyggelig eksamen kan tilvælges.

Dette er et OPLEVELSES-KURSUS.

Dag 1 er opbygget som et gennemgående Lego-game, sjovt og lærerigt – og resultatet er blivende læring!

Man bliver ikke mester på to dage, men du får en grundlæggende basisviden, og klædes på til at udfylde rollen med personlig integritet og troværdighed. Du hører lidt om *)Agile Lean Leadership (ALL)  og betydningen af frivillighed (ingen skal tvinges til at arbejde agilt).

Du får indsigt i, hvorfor den nuværende tilgang til projekter ikke virker længere, og hvordan du og ledelsen må tænke anderledes fra nu af. Vi dækker mange produktlinjer så som bygninger, marketing og hardware, ikke kun IT eller Software.

Derudover står vi til rådighed for dig i begrænset omfang i den første tid efter kurset, så du altid har en mentor at spørge i begyndelsen. Dette er inkluderet i prisen.

The Scrum Framework illustrated

Tilmeld

eller send en mail til leise@agillit.dk

KØB NU

Målgruppe

Teammedlemmer, projektledere og specialister, som gerne vil opnå bedre resultater med nyeste ledelsesmetoder, frivillighed og inddragelse. Forhåndskendskab til Scrum eller Agile er ikke nødvendigt. Vi anbefaler dog at man læser lidt om Scrum inden kurset – vi sender forskelligt inspiration ca. en uge før kurset.

Sign up here

Indhold

Scrum Master sørger for at processen følges, fjerner forhindringer og sikrer kontinuerlig læring og optimering i teamet. Vi pepper teorien op med forskellige nye praktiske øvelser, quiz’er, dialoger og tid til individuel fordybelse gennem hele kurset.

Deltagerne får en ny tilgang til projektledelse, estimering, synliggørelse, usikkerhed, fragmenteret viden og meget, meget mere.

Som noget unikt forklarer vi Cynefin frameworket, som vi bruger gennem begge dage til at belyse, hvordan vi er nødt til at tage de rigtige værktøjer i brug afhængig af kompleksiteten af den opgave, man skal gennemføre. Scrum er fx perfekt til Complex Adaptive Systems, men giver ikke den store værdi ved små simple opgaver, der udføres rutinemæssigt.

På de to dage gennemgår vi…
  • Scrum metoden, overblik og detaljer
  • Estimering, planlægning og retrospective møder
  • Scrum i historisk perspektiv og det teoretiske fundament
  • Hvordan man som Scrum Master er en effektiv Servant-leader
  • Hvordan inspirerer man til konstant forbedring og livslang læring
  • At skabe synlighed ved hjælp af backlogs, burn-down grafer og andet
  • Hvordan hjælpe teamet ud fra frivillighed til at være motiverede i arbejdet
  • Hvordan vælger man værktøjer i situationer med varierende kompleksitet (Cynefin)
  • Agile Lean Leadership (ALL) som hjælp til organisationens overgang til moderne ledelsesformer

Efter afslutning af kurset får deltagerne tilsendt kursusbevis og kan gennemføre en online test til certificering. Efter certificeringen får du to års medlemsskab af Agile Lean Leadership Netværket. Her er der adgang til yderligere ressourcer omkring Scrum. Deltagerne får efter kurset udleveret elektroniske kopier af præsentationer, videoer og materiale skabt i løbet af kurset.

Har du spørgsmål?

Tilmeld på leise@agillit.dk

KØB NU

Undervisere

Leise Passer Jensen fra AgiliT er fast underviser på uddannelsen, og har specialiseret sig i at rådgive teams og ledelse, coache og undervise i den agile organisation og Scrum. Leise har arbejdet agilt i 20 år som bl.a. leder, projektleder, underviser, Scrum Master, Product Owner og Test Manager. Hun bringer sin lange praktiske erfaring i spil med en pragmatisk tilgang suppleret med teoretisk fundament. Leises mål er at deltagerne føler sig højt engageret og inspireret på kurserne, således at den varige læring sikres og kan bruges i praksis.

Kurt Nielsen fra AgileLeanHouse deltager på udvalgte kurser, hvor det er annonceret. Kurt har specialiseret sig i at lede og coache teams, projekter og firmaer. Kurt har udviklet Agile Lean Leadership frameworket (ALL), som vi bruger på dette kursus. Kurt er Certified Scrum Master, Scrum Professional og Scrum Trainer samt Cynefin Advanced Practitioner. Han underviser bl.a. i Scrum og ledelse generelt. Hans mål er at levere ærlige svar på ærlige spørgsmål og gør det med stor personlig integritet.

Servant Leadership when scaling agile

Pris og sted

To dages undervisning fra kl. 9-17 koster DKK 9.000 (eksl. moms), hvis tilmelding sker senest en måned før.

Derefter er prisen DKK 10.000 (eksl. moms) inklusiv certificering, digitalt kursusmateriale og forplejning. Prisen inkluderer, at du efter kurset kan kontakte underviseren (Leise Passer Jensen) ifm. mentoring ( spørgsmål, råd og vejledning) i din første tid som Scrum Master på egne ben.


Næste kursus: 23. og 24. maj 2022.


De deltagere som ønsker at tage en egentlig eksamen, kan tilvælge dette. Det koster DKK 1.200, som betales ved bestillingen. Kontakt Leise for at høre nærmere.

Kurset holdes i Storkøbenhavn


Tilmeld: Send email med dine oplysninger til leise@agilit.dk eller tryk på Tilmeld her:

Tilmeld via kontaktformularen
KØB NU

Se også Product Owner uddannelsen her.

Få størst læring med sparring efter kurset

Vores erfaring viser, at når et kursus følges op af regelmæssig sparring eller coaching, så bliver læringen størst, og vores kunder opnår blivende resultater meget hurtigt.

Vi anbefaler 2*1/2 time pr. Uge i starten.

Derefter hver 14. dag.  Alt efter behov.

Kontakt Leise for yderligere information.

AgilliT’s Artikler
Vær modig - hop ud sammen med os
Kontakt
Nyheder

Certificeret Scrum Master 23. - 24. maj 2022

2 dage kl. 9-17. Storkøbenhavn. Små hold.

SCRUM MASTER 23. - 24. maj 2022

Du får et dybdegående kendskab til Agile Lean Leadership (ALL), Scrum og agile via indlæring med Lego: Hvordan det hele startede, de 12 agile principper, roller og ansvar, Scrum events, synlighed ved hjælp af backlogs, burn-down grafer og andet, hvordan man får begyndt på princippet om konstant forbedring; forskellige estimeringsmåder, planlægning og retrospective events, hvordan man sikrer højt engagement og motivation, effektivitet og høj tilfredshed ved at arbejde i teams; hvordan man kan være en effektiv Servant-leader af Scrum processen som Scrum Master.


Læs mere om uddannelsen , certificering og frivillig eksamen her.


Undervisere: Leise Passer Jensen, AgiliT.

Målgruppe: Dette kursus er for dig, som er ny i Scrum Master rollen.

Sted: Kurset foregår i Storkøbenhavn.

Pris: DKK 10.000 (ex.moms; inkl. cert.)

Early Bird: DKK 9.000 (læs mere)

Tid: Kl. 9-17 hver dag

De 12 Agile Principper


Bestil via Agilit
♣KØB NU♣

Tilmeld også til Agilit på telefon +45 6171 7353 og leise@agilit.dk

Certificeret Product Owner 3.-4. aug. 2022

2 dage, kl. 9-17 i Storkøbenhavn. Små hold - god afstand

SCRUM PRODUCT OWNER 3.-4. aug. 2022

Du får et dybdegående kendskab til Agile Lean Leadership (ALL), Scrum og agile via indlæring med Lego: Hvordan det startede, roller, ansvar, Scrum events; hvordan man effektivt kan analysere værdi og strategi samt lede og prioritere; synlighed ved hjælp af backlogs, burn-down grafer og andet, hvordan vi holder interessenter tilfredse; hvordan arbejder man som Product Owner med backloggen og specifikation; hvordan er samspillet som Product Owner med resten af organisationen; estimering, planlægning, risikoanalyse og prioritering.


Læs mere om uddannelsen, certificering og frivillig eksamen her.


Underviser: Leise Passer Jensen, AgiliT; I samarbejde med: Agile Lean House.

Målgruppe: Dette kursus er for dig, som er Product Owner for første gang.

Pris: DKK 10.000 (ex.moms; inkl. cert.)

Early Bird: DKK 9.000 (læs mere)

De 12 Agile Principper


Bestil via Agilit
♣KØB NU♣

Tilmelding også til Agilit på telefon +45 6171 7353 og leise@agilit.dk

Epic Owner juni 2022

2 dage, kl. 9-16 i Storkøbenhavn. Små hold

EPIC OWNER juni 2022

Du bliver i stand til at påtage dig rollen som Epic Owner i din organisation. Du lærer at kende forskel på projekter og Epics. Vi gennemgår, hvornår man får størst udbytte af at organisere sig med Epics. Vi gennemgår de nødvendige check-points fra start til slut. Hvordan, hvornår og hvad man prioriterer. Du lærer, hvornår man har brug for Portfolie Management og en Lean Business Case. Vi klæder dig på til, hvad det kræver af organisationen og de agile teams, som skal levere produkterne i samarbejde med Epic Owner. Vi drøfter også, hvordan man rapporterer hvad til hvem, når man ikke har en styregruppe.


Læs mere om kurset, certifikat og frivilligt eksamensforløb her.


Underviser: Leise Passer Jensen, AgiliT.

Tid og Sted: Kl. 9-16.  2  dage i løbet af 2 uger. Storkøbenhavn.

Målgruppe: Erfarne og uerfarne Epic Owners, som ønsker struktur og overblik.

Pris: DKK 13.900 (ex.moms; inkl. certifikat)

Early Bird: DKK 12.900 (1 mdr. før)

Tid: Kl. 9-16 begge dage.

De 12 Agile Principper


*Tilmeld her*

Ring/mail for at få oplyst datoerne for det efterfølgende kursus. Mobil +45 6171 7353 eller leise@agilit.dk

SPARRINGSFORLØB

1-30 dage efter behov

SPARRING EFTER KURSUS

Læring: Når et kursus efterfølges af personlig sparring, sikrer vi blivende læring.

Målgruppe: Alle, som har deltaget i et eller flere af Agil IT’s kurser. Evt. også agile/SAFe kurser fra andre leverandører.

Varighed: Aftales nærmere.

Bestil

Basis agile

1 dag

BASIS AGILE

Læring: Efter dette kursus kender du de agile principper og har lært at bruge nogle elementære praktikker som fx Stå-op møder, at arbejde i sprints og med iterativ udvikling, retrospectives, sprint planning, roller og ansvar.

Målgruppe: Virksomhedskursus: For dig, der ikke ved noget om agile og måske skal indgå i et agilt team.

De 12 agile Principper


Pris og dato: Efter aftale

Bestil