Epic Owner kursus i Storkøbenhavn november 2021. Hos AgiliT

På vores Epic Owner uddannelse lærer du på to engagerende og interaktive halve dage nok til, at du kan påtage dig rollen som Epic Owner i din organisation. Du modtager et kursusbevis og kan tilvælge en opbyggelig eksamen. Hos os er dette mere en uddannelse end blot et kursusbevis, og vi anbefaler altid et efterfølgende sparringsforløb.

Uddannelsen løber over 14 dage:

 • 2 halve dages undervisning i starten og i slutningen
 • 2 timers sparring
 • Hjemmeopgaver

Første del er opbygget som et Lego-game, sjovt og lærerigt. Og du bliver fortrolig med ansvar og opgaver for Epic Owner rollen.

Anden del afholdes online 2 uger senere. Vi bygger videre på den erfaring, du har fået i din Epic Owner rolle siden kursusdag 1.

Man mestrer ikke rollen som Epic Owner efter blot et kursus. Du opnår en grundlæggende viden om grundprincipper og vil være i stand til at kunne tilpasse arbejdsmåden i din egen organisation med troværdighed.

Du hører lidt om *)Agile Lean Leadership (ALL) og betydningen af frivillighed (ingen skal tvinges til at arbejde agilt).

Du får indsigt i, hvorfor den nuværende tilgang til projekter ikke virker med selvorganiserende agile teams.

Du lærer, hvordan større udviklingsinitiativer kan sikres leverancer via agile teams.

Du får indsigt i Lean Business Case, Portfolio Management og koordinering uden en styregruppe.

To timers frivillig sparring indgår under uddannelsesforløbet.

Derudover står vi til rådighed for dig i begrænset omfang i den første tid efter kurset, så du altid har en mentor at spørge i begyndelsen. Dette er inkluderet i prisen.

The Scrum Framework illustrated

Få tilsendt datoerne
Tilmeld

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, produktchefer, projektledere og andre, som har behov for at styre et længere udviklingsinitiativ i et agilt set-up uden projekter. Deltagerne er nysgerrige på nyeste ledelsesmetoder, frivillighed og inddragelse. Forhåndskendskab til Scrum eller Agile er ikke nødvendigt, men en fordel. Vi anbefaler altid at man læser lidt om Scrum eller evt. genopfrisker det inden kurset.

Do the right things first

Indhold

Epic Owner har ansvar for, at udvikling af produkter og del-produkter for større udviklingsinitiativer kan leveres gennem agile teams. Når der kræves koordinering og en væsentlig økonomisk binding af midler, kan koordineringsarbejdet kræve kompetencer, som teamet eller teams’ne ikke selv besidder. Det er i disse situationer, at en Epic Owner rolle kan træde til.

Dette kræver tæt koordinering med Product Owners i de enkelte teams. Eksempelvis i Scrum Teams er det Product Owner, som ‘ejer’ Product Backlog.

Dette kursus er praktisk orienteret og gennemgående engagerende for optimeret læring, således at deltagerne efterfølgende med selvtillid og personlig integritet kan påtage sig rollen som Epic Owner.

Hvis der er interesse for det, inddrager vi Cynefin frameworket til at belyse vigtigheden af at bruge de rigtige værktøjer afhængig af kompleksiteten af den udviklingsopgave, man skal gennemføre. For eksempel er Scrum perfekt til Complex Adaptive Systems, men giver ikke den store værdi ved små simple opgaver, der udføres rutinemæssigt.

På de to halve dage gennemgår vi…
 • Epic Owner rolle og ansvar i organisationen
 • Tilvejebringelse af krav og nedbrydning af dem
 • De vigtigste forskelle mellem projekter og Epics
 • Hvordan vi holder interessenter tilfredse og involverede
 • Hvem som skal estimere, planlægge og prioritere – hvornår
 • Arbejdet med Lean Business Case og Portfolio Management
 • Hvordan Epic Owner spiller sammen med resten af organisationen
 • Er et skaleret agilt set-up nødvendigt for at strukturere arbejdet i Epics
 • Agile Lean Leadership (ALL) som hjælp til overgang til moderne ledelsesformer

Efter afslutning af kurset får deltagerne tilsendt kursusbevis og mulighed for at aflevere en skriftlig eksamensopgave (inkl. i prisen). Herefter får du to års medlemsskab af Agile Lean Leadership Netværket. I netværket er der adgang til yderligere ressourcer omkring Scrum og Agile Lean Leadership. Deltagerne får efter kurset udleveret elektroniske kopier af præsentationer, videoer og materiale skabt i løbet af kurset.

Tilmeld

Underviser

Leise Passer Jensen fra AgiliT har specialiseret sig i at rådgive teams og ledelse, coache og undervise i den agile organisation og Scrum. Leise har arbejdet agilt i 20 år som bl.a. leder, projektleder, Epic Owner, underviser, Scrum Master og Product Owner. Hun bringer sin lange praktiske erfaring i spil med en pragmatisk tilgang suppleret med teoretisk fundament. Leises mål er at deltagerne føler sig højt engageret og inspireret på kurserne, således at den varige læring sikres og kan bruges i praksis.

Kurt Nielsen fra AgileLeanHouse deltager på udvalgte kurser, hvor det er annonceret. Kurt har specialiseret sig i at lede og coache teams, projekter og firmaer. Han har udviklet Agile Lean Leadership frameworket (ALL), som vi inddrager på dette kursus. Kurt er Certified Scrum Master, Scrum Professional og Scrum Trainer samt Cynefin Advanced Practitioner. Han underviser bl.a. i Scrum og ledelse generelt. Hans mål er at levere ærlige svar på ærlige spørgsmål og gør det med stor personlig integritet.

Servant Leadership when scaling agile

Pris og sted

To halve dages undervisning fra kl. 9-13 koster DKK 7.000 (eksl. moms) hvis tilmelding sker senest en måned før.

Derefter er prisen DKK 8.000 (eksl. moms).

Prisen inkluderer en opbyggelig (valgfri) eksamen, 2 timers sparring, kursusmateriale og forplejning. Efter kurset kan du kontakte underviseren (Leise Passer Jensen) ifm. mentoring ( korte spørgsmål, råd og vejledning) i din første tid som Epic Owner på egne ben.


Næste kursus: 2 halve dage i november 2021. Dag 2 foregår online via Zoom.


Frivillig eksamen er inkluderet i prisen. Kontakt Leise for at høre nærmere.

Nogle af vores kurser holdes i naturskønne omgivelser i Nordsjælland på Garbogaard, Lille Havelsevej 153, Strølille, 3320 Skævinge. Der er masser af plads i kursuslokalet. Se på kort.

Få tilsendt datoer
Tilmeld
Artikel: Epic Owner vs. projektleder

Få størst læring med sparring efter kurset

Vores erfaring viser, at når et kursus følges op af regelmæssig sparring eller coaching, så bliver læringen størst, og vores kunder opnår blivende resultater meget hurtigt.

Vi anbefaler 2*1/2 time pr. Uge i starten.

Derefter hver 14. dag. Alt efter behov.

Kontakt Leise for pris og yderligere information.

Vær modig - hop ud sammen med os
Kontakt

Epic Owner november 2021

2 halve dage, kl. 9-13 i Storkøbenhavn. Små hold.

EPIC OWNER november 2021

Du bliver i stand til at påtage dig rollen som Epic Owner i din organisation. Du lærer at kende forskel på projekter og Epics. Vi gennemgår, hvornår man får størst udbytte af at organisere sig med Epics. Vi gennemgår de nødvendige check-points fra start til slut. Hvordan, hvornår og hvad man prioriterer. Du lærer, hvornår man har brug for Portfolie Management og en Lean Business Case. Vi klæder dig på til, hvad det kræver af organisationen og de agile teams, som skal levere produkterne i samarbejde med Epic Owner. Vi drøfter også, hvordan man rapporterer hvad til hvem, når man ikke har en styregruppe.


Læs mere om kurset, certifikat og frivilligt eksamensforløb her.


Underviser: Leise Passer Jensen, AgiliT.

Målgruppe: Erfarne og uerfarne Epic Owners, som ønsker struktur og overblik.

Tid og Sted: Kl. 9-13.  2 halve dage i løbet af 2 uger. Storkøbenhavn.

Pris: DKK 8.000 (ex.moms; inkl. cert.)

Early Bird: DKK 7.000 (1 mdr. før)

1-min. video om Epic Owner dilemma’et


*Tilmeld her*

Ring/mail for at få oplyst datoerne for det næste kursus. Mobil +45 6171 7353 eller leise@agilit.dk

Certificeret Product Owner 3.-4. nov 2021

2 dage, kl. 9-17 i Storkøbenhavn. Små hold - masser af plads

SCRUM PRODUCT OWNER 3.-4. nov 2021

Du får et dybdegående kendskab til Agile Lean Leadership (ALL), Scrum og agile via indlæring med Lego: Hvordan det startede, roller, ansvar, Scrum events; hvordan man effektivt kan analysere værdi og strategi samt lede og prioritere; synlighed ved hjælp af backlogs, burn-down grafer og andet, hvordan vi holder interessenter tilfredse; hvordan arbejder man som Product Owner med backloggen og specifikation; hvordan er samspillet som Product Owner med resten af organisationen; estimering, planlægning, risikoanalyse og prioritering.


Læs mere om kurset, certificering og frivilligt eksamensforløb her.


Underviser: Leise Passer Jensen, AgiliT, I samarbejde med Kurt Nielsen, Agile Lean House.

Målgruppe: Dette kursus er for dig, som er Product Owner for første gang.

Pris: DKK 10.000 (ex.moms; inkl. cert.)

Early Bird: DKK 9.000 (læs mere)

De 12 Agile Principper


Bestil via Agilit

Tilmelding også til Agilit på telefon +45 6171 7353 og leise@agilit.dk

Certificeret Scrum Master 27.-28. okt. 2021

2 dage, kl. 9-17. Storkøbenhavn. Små hold - god afstand

SCRUM MASTER 27.-28. okt. 2021

Du får et dybdegående kendskab til Agile Lean Leadership (ALL), Scrum og agile via indlæring med Lego: Hvordan det hele startede, de 12 agile principper, roller og ansvar, Scrum events, synlighed ved hjælp af backlogs, burn-down grafer og andet, hvordan man får begyndt på princippet om konstant forbedring; forskellige estimeringsmåder, planlægning og retrospective events, hvordan man sikrer højt engagement og motivation, effektivitet og høj tilfredshed ved at arbejde i teams; hvordan man kan være en effektiv Servant-leader af Scrum processen som Scrum Master.


Læs mere om kurset, certificering og frivilligt eksamensforløb her.


Undervisere: Leise Passer Jensen, AgiliT,  i samarbejde med Kurt Nielsen, Agile Lean House.

Målgruppe: Dette kursus er for dig, som nok er Scrum Master for første gang.

Sted: Kurset foregår i landlige omgivelser i det skønne Nordsjælland.

Pris: DKK 10.000 (ex.moms; inkl. cert.)

Early Bird: DKK 9.000 (læs mere)

Tid: Kl. 9-17 hver dag

De 12 Agile Principper


Bestil via Agilit

Tilmeld også til Agilit på telefon +45 6171 7353 og leise@agilit.dk

SPARRINGSFORLØB

1-30 dage efter behov

SPARRING EFTER KURSUS

Læring: Når et kursus efterfølges af personlig sparring, sikrer vi blivende læring.

Målgruppe: Alle, som har deltaget i et eller flere af Agil IT’s kurser. Evt. også agile/SAFe kurser fra andre leverandører.

Varighed: Aftales nærmere.

Bestil

Basis agile

1 dag

BASIS AGILE

Læring: Efter dette kursus kender du de agile principper og har lært at bruge nogle elementære praktikker som fx Stå-op møder, at arbejde i sprints og med iterativ udvikling, retrospectives, sprint planning, roller og ansvar.

Målgruppe: Virksomhedskursus: For dig, der ikke ved noget om agile og måske skal indgå i et agilt team.

De 12 agile Principper


Pris og dato: Efter aftale

Bestil