Agil IT er akkrediteret til at afholde certificeringskurser i SAFe 5. Typisk afholdes kurserne internt i din virksomhed på attraktive vilkår. Bemærk, at SAFe kurser forudsætter at man har erfaring med at arbejde agilt. Du finder vores agile kurser her.

Bestil her hos AgiliT.

Hvornår bruge SAFe

SAFe® er kun relevant, når I skal skalere antallet af agile teams. For eksempel hvis I har flere end 3-5 agile teams, der arbejder sammen om levering af delprodukter, som har en vis afhængighed. SAFe rammeværket kan være et godt valg, hvis I ønsker at få en god start.

Vores kurser inddrager:

  • Engagement og involvering – dermed opnår du blivende læring

  • Lego – mange af vores kurser er praktisk funderet. Vi bygger ofte prototyper i Lego.

  • Aktive deltagere – Vi sikrer blivende læring ved varierede sessione. Training from the Back of the Room metoden benyttes.

Vær modig - hop ud sammen med os

Sparringsforløb

Vores erfaring viser, at når et kursus følges op af regelmæssig sparring eller coaching, så bliver læringen størst, og vores kunder opnår blivende resultater meget hurtigt.

Vi anbefaler 2*1/2 time pr. Uge i starten.

Derefter hver 14. dag.  Alt efter behov.

Kontakt Leise for yderligere information.

Kurser tilpasses jeres behov

Der er mulighed for at vi tilpasser kurset din virksomheds specifikke behov.

Så tager vi udgangspunkt i, hvor I er, og hvor I skal hen samt jeres forhåndskendskab til SAFe og erfaring med at arbejde agilt. Samtidig aftaler vi, om I har behov for certificering. Det kan måske kræve ekstra tid til selvstudie og efterfølgende sparring af en af Agil IT’s konsulenter eller samarbejdspartner.

Kurserne foregår hos jer medmindre andet aftales.

Kontakt

Basis SAFe

1 dag

BASIS SAFe

Læring: Efter dette kursus kender du til SAFe principperne og de vigtigste elementer, SAFe i kontekst af agile; hvornår man har brug for at skalere agile ved brug af SAFe, roller og ansvar.

Målgruppe: For dig, der ikke ved noget om SAFe og måske skal indgå i et agilt team, der er en del af et SAFe Agile Release Train.

Køb

SAFe for Teams

2 dage

SAFE FOR TEAMS

Læring: Se Scaled Agile’s hjemmeside her.

Målgruppe: Dette er Scaled Agile’s officielle kursus for jer, der sammen med andre agile teams nu skal være en del af et SAFe Agile Release Train.

Dette kursus giver mulighed for efterfølgende certificering. En del tid på selvstudie må påregnes.

Køb

SAFe Scrum Master

2 dage + selvstudie

SAFe SCRUM MASTER

Læring: Se Scaled Agile’s hjemmeside her.

Målgruppe: Dette er Scaled Agile’s officielle kursus for dig, som har noget erfaring med at arbejde som Scrum Master i en SAFe kontekst, hvor dit team sandsynligvis er eller skal være en del af et SAFe Agile Release Train.

Dette kursus giver mulighed for efterfølgende certificering. En del tid på selvstudie må påregnes.

Køb

SPARRINGSFORLØB

1-30 dage efter behov

SPARRINGSFORLØB

Læring: Når et kursus efterfølges af personlig sparring, sikrer vi blivende læring.

Målgruppe: Alle, som har deltaget i et eller flere af Agil IT’s kurser. Evt. også agile/SAFe kurser fra andre leverandører.

Varighed: Aftales nærmere.

Køb