Sign up here

Overblik

På vores ALL*-certificerede Scrum Master uddannelse lærer du på to engagerende og interaktive dage nok til, at du kan påtage dig rollen som Scrum Master i agile teams i din organisation. Hos os er det mere en uddannelse end blot et kursusbevis, og opbyggelig eksamen kan tilvælges.

Dette er et OPLEVELSES-KURSUS.

Dag 1 er opbygget som et gennemgående Lego-game, sjovt og lærerigt – og resultatet er blivende læring!

Man bliver ikke mester på to dage, men du får en grundlæggende basisviden, og klædes på til at udfylde rollen med personlig integritet og troværdighed. Du hører lidt om *)Agile Lean Leadership (ALL)  og betydningen af frivillighed (ingen skal tvinges til at arbejde agilt).

Du får indsigt i, hvorfor den nuværende tilgang til projekter ikke virker længere, og hvordan du og ledelsen må tænke anderledes fra nu af. Vi dækker mange produktlinjer så som bygninger, marketing og hardware, ikke kun IT eller Software.

Derudover står vi til rådighed for dig i begrænset omfang i den første tid efter kurset, så du altid har en mentor at spørge i begyndelsen. Dette er inkluderet i prisen.

The Scrum Framework illustrated

eller send en mail til leise@agillit.dk

Målgruppe

Teammedlemmer, projektledere og specialister, som gerne vil opnå bedre resultater med nyeste ledelsesmetoder, frivillighed og inddragelse. Forhåndskendskab til Scrum eller Agile er ikke nødvendigt. Vi anbefaler dog at man læser lidt om Scrum inden kurset – vi sender forskelligt inspiration ca. en uge før kurset.

Sign up here

Indhold

Scrum Master sørger for at processen følges, fjerner forhindringer og sikrer kontinuerlig læring og optimering i teamet. Vi pepper teorien op med forskellige nye praktiske øvelser, quiz’er, dialoger og tid til individuel fordybelse gennem hele kurset.

Deltagerne får en ny tilgang til projektledelse, estimering, synliggørelse, usikkerhed, fragmenteret viden og meget, meget mere.

Som noget unikt forklarer vi Cynefin frameworket, som vi bruger gennem begge dage til at belyse, hvordan vi er nødt til at tage de rigtige værktøjer i brug afhængig af kompleksiteten af den opgave, man skal gennemføre. Scrum er fx perfekt til Complex Adaptive Systems, men giver ikke den store værdi ved små simple opgaver, der udføres rutinemæssigt.

På de to dage gennemgår vi…
  • Scrum metoden, overblik og detaljer
  • Scrum set i historisk perspektiv og det teoretiske fundament
  • Hvordan er man som Scrum Master en effektiv Servant-leader af det agile arbejde
  • Hvordan hjælper man teamet ud fra frivillighed til at være motiverede i arbejdet
  • Hvordan skaber man synlighed ved hjælp af backlogs, burn-down grafer og andet
  • Hvordan vælger man værktøjer i situationer med varierende kompleksitet (Cynefin)
  • Hvordan inspirerer man til konstant forbedring og livslang læring
  • Agile Lean Leadership (ALL) som hjælp til organisationens overgang til moderne ledelsesformer
  • Estimering, planlægning og retrospective møder

Efter afslutning af kurset får deltagerne tilsendt kursusbevis og kan gennemføre en online test til certificering. Efter certificeringen får du to års medlemsskab af Agile Lean Leadership Netværket. Her er der adgang til yderligere ressourcer omkring Scrum. Deltagerne får efter kurset udleveret elektroniske kopier af præsentationer, videoer og materiale skabt i løbet af kurset.

Tilmeld på leise@agillit.dk

Undervisere

Leise Passer Jensen fra AgiliT er fast underviser på uddannelsen, og har specialiseret sig i at rådgive teams og ledelse, coache og undervise i den agile organisation og Scrum. Leise har arbejdet agilt i 20 år som bl.a. leder, projektleder, underviser, Scrum Master, Product Owner og Test Manager. Hun bringer sin lange praktiske erfaring i spil med en pragmatisk tilgang suppleret med teoretisk fundament. Leises mål er at deltagerne føler sig højt engageret og inspireret på kurserne, således at den varige læring sikres og kan bruges i praksis.

Kurt Nielsen fra AgileLeanHouse deltager på udvalgte kurser, hvor det er annonceret. Kurt har specialiseret sig i at lede og coache teams, projekter og firmaer. Kurt har udviklet Agile Lean Leadership frameworket (ALL), som vi bruger på dette kursus. Kurt er Certified Scrum Master, Scrum Professional og Scrum Trainer samt Cynefin Advanced Practitioner. Han underviser bl.a. i Scrum og ledelse generelt. Hans mål er at levere ærlige svar på ærlige spørgsmål og gør det med stor personlig integritet.

Servant Leadership when scaling agile

Pris og sted

To dages undervisning fra kl. 9-17 koster DKK 9.100 (eksl. moms), hvis tilmelding sker senest en måned før.

Derefter er prisen DKK 10.100 (eksl. moms) inklusiv certificering, digitalt kursusmateriale og forplejning. Prisen inkluderer, at du efter kurset kan kontakte underviseren (Leise Passer Jensen) ifm. mentoring ( spørgsmål, råd og vejledning) i din første tid som Scrum Master på egne ben.


Næste kursus: Ring for at høre om næste planlagte kursus på telefon 6171 7353.


De deltagere som ønsker at tage en egentlig eksamen, kan tilvælge dette. Det koster DKK 1.200, som betales ved bestillingen. Kontakt Leise for at høre nærmere.

Kurset holdes som regel i naturskønne omgivelser i Nordsjælland på Garbogaard, Lille Havelsevej 153, Strølille, 3320 Skævinge.  Der er masser af plads i kursuslokalet og vi holder god afstand. Se på kort.


Tilmeld: Send email med dine oplysninger til leise@agilit.dk eller tryk på Tilmeld her:

Se også Product Owner uddannelsen her.

Få størst læring med sparring efter kurset

Vores erfaring viser, at når et kursus følges op af regelmæssig sparring eller coaching, så bliver læringen størst, og vores kunder opnår blivende resultater meget hurtigt.

Vi anbefaler 2*1/2 time pr. Uge i starten.

Derefter hver 14. dag.  Alt efter behov.

Kontakt Leise for yderligere information.

Vær modig - hop ud sammen med os

ALL-Certificeret Scrum Master

2 dage kl. 9-17. Nordsjælland. Små hold - god afstand

SCRUM MASTER

Du får et dybdegående kendskab til Agile Lean Leadership (ALL), Scrum og agile via indlæring med Lego: Hvordan det hele startede, de 12 agile principper, roller og ansvar, Scrum events, synlighed ved hjælp af backlogs, burn-down grafer og andet, hvordan man får begyndt på princippet om konstant forbedring; forskellige estimeringsmåder, planlægning og retrospective events, hvordan man sikrer højt engagement og motivation, effektivitet og høj tilfredshed ved at arbejde i teams; hvordan man kan være en effektiv Servant-leader af Scrum processen som Scrum Master.


Læs mere om kurset, certificering og frivilligt eksamensforløb her.


Undervisere: Leise Passer Jensen, AgiliT og Kurt Nielsen fra Agile Lean House.

Målgruppe: Dette kursus er for dig, som nok er Scrum Master for første gang.

Sted: Kurset foregår i landlige omgivelser i det skønne Nordsjælland.

Pris: DKK 10.100 (ex.moms; inkl. cert.)

Tid: Kl. 9-17 hver dag

De 12 Agile Principper


Tilmeld også til Agilit på telefon +45 6171 7353 og leise@agilit.dk

ALL-Certificeret Product Owner

2 dage, kl. 9-17 i Nordsjælland. Små hold - god afstand

SCRUM PRODUCT OWNER

Du får et dybdegående kendskab til Agile Lean Leadership (ALL), Scrum og agile via indlæring med Lego: Hvordan det startede, roller, ansvar, Scrum events; hvordan man effektivt kan analysere værdi og strategi samt lede og prioritere; synlighed ved hjælp af backlogs, burn-down grafer og andet, hvordan vi holder interessenter tilfredse; hvordan arbejder man som Product Owner med backloggen og specifikation; hvordan er samspillet som Product Owner med resten af organisationen; estimering, planlægning, risikoanalyse og prioritering.


Læs mere om kurset, certificering og frivilligt eksamensforløb her.


Underviser: Leise Passer Jensen, AgiliT; I samarbejde med: Agile Lean House.

Målgruppe: Dette kursus er for dig, som er Product Owner for første gang.

Pris: DKK 10.100 (ex.moms; inkl. cert.)

De 12 Agile Principper


Tilmelding også til Agilit på telefon +45 6171 7353 og leise@agilit.dk

SPARRINGSFORLØB

1-30 dage efter behov

SPARRING EFTER KURSUS

Læring: Når et kursus efterfølges af personlig sparring, sikrer vi blivende læring.

Målgruppe: Alle, som har deltaget i et eller flere af Agil IT’s kurser. Evt. også agile/SAFe kurser fra andre leverandører.

Varighed: Aftales nærmere.

Basis agile

1 dag

BASIS AGILE

Læring: Efter dette kursus kender du de agile principper og har lært at bruge nogle elementære praktikker som fx Stå-op møder, at arbejde i sprints og med iterativ udvikling, retrospectives, sprint planning, roller og ansvar.

Målgruppe: Virksomhedskursus: For dig, der ikke ved noget om agile og måske skal indgå i et agilt team.

De 12 agile Principper


Pris og dato: Efter aftale